Pokemon Go reddet lokal iskrem sjappe i nød

Mad Hatter’s Ice Cream, en lokal iskrem sjappe, har hatt flere problemer. Butikken har hatt økonomiske problemer, og eieren som er krigsveteran har hatt problemer med helsen. Men etter Pokemon Go ble gitt ut har dette endret seg. I hvert fall den økonomiske biten av historien.

Aner du ikke hvordan Pokemon Go fungerer, ta og søk det opp på YouTube. Søk etter Pokemon Go Gameplay. Tingen er at Mad Hatter’s ligger rett ved siden av flere Pokestops. Så Mad Hatter’s ble da et naturlig samlingsted for Pokemon Go trenere på jakt etter Pokeballs og annet utstyr de får fra Pokestoppene.

Eieren Dear sier han har også prøvd å forstå spiller, og noen av Pokemon trenerene viser han et og annet i fra spillet. Dear sier også at etter hvert vil det kanskje dukke opp Pokemon navn på iskrem menyen hans.

Det artige med Mad Hatter’s historien var at eieren var totalt uforberedt på Pokemon Go og effekten det hadde på butikken. Mens samtidig i Japan har McDonalds betalt for å få Pokestops i resturantene sine. Noe som har ført til 27% økning i salget. Det er dårlig nytt for de av oss som hadde håpet på at denne søppelmat kjeden skulle dø ut av seg selv. Starbucks har også gjort det samme. Og Niantic har funnet enda en inntektskilde til Pokemon Go spillet.

Har du planer om å starte en iskrem sjappe eller lignende type sjappe ville jeg sett på kartet over Pokestops, og funnet den tetteste konsentrasjonen av Pokestops heldt uten for mye konkurranse.

Kommentarer

kommentar

Legg igjen en kommentar