Lars Barmen ville lage show med øks

Lars Barmen ville lage show med øksekast og håpet på å treffe Jarl Goli med et realt sleivkast. Dessverre fikk de ikke bruke kjøttøks.

Etter eks vennen Jarl Goli valgte Lars Barmen som andrekjempe i søndagens episode av Kjendis Farmen, var Lars Barmen rask med å velge øksekast. Det var nemlig den grenen han kunne komme unna med et realt sleivkast med øks. Ikke så mange andre grener som innebar økser heller. Men de andre grenene hadde også liten eller ingen mulighet for en skadet Jarl Goli.

Kunnskap var i hvert fall uaktuelt, selv om dette var grenen Lars Barmen hadde størst sjanse til å konkurrere ut backstabberen av en eks kompis. Ikke noe mer Dampet laks og pastaposer i karribuljong til Jarl nå.

Hva fikk Jarl Goli til å velge vennen sin Lars til Andrekjempe? Er det fordi han bare var en kokk og de var ingen match for en barne-tv vert? Da hadde nok Jarl aldri sett filmen “Kapring på åpent hav” med stjernekokken Steven Seagal. I filmen var han nemlig en psykotisk kokk som håndterte de fleste former for våpen, eller rett og slett mikset til noe brygg i mikrobølgeovnen som blåste hele byssa til værs.

Dessverre for Lars Barmen traff han hverken Jarl eller målet og røyk på hodet ut av søndagens episode av kjendis farmen. Får håpe han trener litt med kjøttøksen på kjøkkenet tilfelle en ny sjanse i farmen, eller Jarl, dukker opp igjen. Lykke til med øksen Lars Barmen.

Kommentarer

kommentar