Politikere er late og arbeidssky viser nyere forskning

Nyere forskning viser at politikere er late og arbeidssky. Leder av LO, Gerd Kristiansen, synest ikke det kommer som noe sjokk. Politikere skaper ingenting, og lager ofte begrensinger til innovative og hardt arbeidene folk. Ofte i favør til store multinasjonale konsern.

LO lederen leste nok ikke hele forskningsrapporten om at politikere er late. Forskningsrapporten var på 8 sider, så det ble nok for mye arbeid for LO lederen. For den viser også at av de få politikerne som har noen form for arbeidserfaring begynte sin politiker karriere som klubbleder eller tillitsvalgt på arbeidsplassen sin. Og det bare for å kunne slippe unna arbeidet et par timer i ny og ne.

For kort ferie er en av årsakene til at arbeidssky søker seg til jobber på Stortinget. 3 uker sommerferie er for lite. Rekker så vidt å komme ned i hvilepuls før man må begynne å jobbe igjen. Noen sier at de vurderte læreryrket, men at 2 måneder sommerferie var i korteste laget det også. 3,5 måneder sommerferie med en rolig nedtrapping før ferien synest de er mer passende. Vet du om en jobb med lengre sommerferie så vil flere av stortingsrepresentantene ha tips om hvilke jobber det er.

Synest vi at politikere er late og arbeidssky? Ja.

Les også: Sitat om livet fra kjente personer

Kommentarer

kommentar