Russland vant valget i USA med $100,000

Russland vant

100,000 amerikanske dollar var det som skulle til for å få Donald Trump valgt til president med hjelp fra Russland. 100,000 dollar i Facebook reklame. Det var det som skulle til for at Russland vant.

Alle som fulgte med i valgkampen, mellom Donald og Hillary, vet at Donald slet økonomisk. Han hadde ikke samme midlene til dispensasjon som motparten Hillary Clinton. Som kjent kommer Hillary fra en velstående familie og har midlene som trengst for å kjøre en presidentkampanje. Donald Trump er jo en folket, fra arbeiderklassen uten de samme midlene som konkurrenten hadde.

Vladimir dro gullkortet sitt

Når Hillary hadde over en milliard dollar til rådighet til kampanjen sin, er det kanskje ikke så rart at Russland bidro med hundre tusen dollar i nødhjelp til Donald. Donalds gode venn Vladimir dro American Express kortet sitt og kjøpte annonser på Facebook for 100,000 dollar og sørget for at Russland vant.

Når 100,000 dollar er nok til å vinne valget så er det kanskje andre årsaker til at Donald vant? Kanskje fikk de nok av rundbrenneren Bill Clinton som er gift med Hillary? Kanskje de trodde at Hillary ville være som Bill? Eller kanskje de ikke ville ha en av Eliten, men en av arbeiderklassen denne gangen? Og det viktigste, vet de at Russland vant?

Forstod de spørsmålet?

En annen årsak det har blitt spekulert i den senere tid er om velgerne forsto spørsmålet. Når de så navnene Hillary Clinton og Donald Trump, visste velgerne hva det dreiet seg om? I følge virkelige aviser påstås det at 10 millioner amerikanere så de politiske annonsene. Hvis det stemmer er nok det 10 millioner av de som ikke stemte. Hvem med sinne fulle fem ville gått ut og stemt når de så kandidatene? Så mest sannsynlig forsto nok ikke de som stemte spørsmålet.

Les også: Kina: Trump mot Hillary er årsaken til at vi ikke innfører demokrati

Kommentarer

kommentar