Opel eiere selger på grunn av Opel reklame

På grunn av ny Opel reklame har Opel eiere nå begynt å selge bilene sine. De er redd for å bli sett på som sosiopater. Flere Opel eiere mener Opels nye reklame fremstiller dem som høy på pæra og helt uten sosiale antenner.

Er du fattig?
Den unge gutten i reklamen, antakelig en sosiopat, poengterer overfor naboen, at hans nye bil har en del mangler i forhold til den nye Opelen. Og spør til slutt “Har du ikke råd til en Opel?”. Opel har aldri blitt sett på som kvalitet. Derfor blir dette spørsmålet sett på som “hvor fattig er du egentlig?”. Er det god Opel reklame?

Mange Opler til salgs
Finn.no
er full av Opel biler til salgs nå. Mange tør rett og slett ikke bli sett i en Opel lengre, og har valgt å kvitte seg med de. Flere har kontaktet Opel angående sin frustrasjon. Noen har varslet at søksmål er på trappene mot Opel reklame film.

Du kan få penger tilbake
Opel sier de vil være et seriøst bilfirma. Derfor tilbyr de alle eiere av Opel Astra 50% av kjøpesummen tilbake. Kravet må sendes til Opel før 15. Oktober 2016. Ellers ser Opel på kjøper som fornøyd. Alle krav kan registreres på Opels Facebook side. De varsler også en ny Opel reklame film.

Kommentarer

kommentar