United Airlines direktør Oscar Munoz sikret jobb i minst 12 timer

United Airlines direktør Oscar Munoz sikret jobb i minst 12 timer

United Airlines direktør Oscar Munoz skal være sikret jobb i minst 12 timer til. Oscar Munoz vant nemlig tittelen PRWeek’s Communicator of the year for bare 3 uker siden. Årsaken er at han har vist fremragende ferdigheter innen PR, uten å være i PR bransjen. Så er hendelsen på flight 3411 der en lege fra Kentucky be skambanket bare et PR stunt? Kursen på United Airlines aksjene kan tyde på det.

United Airlines direktør Oscar Munoz har visstnok beklaget hendelsen, ikke til legen som ble pasient, til Twitter og på hjemmesiden til United Airlines. Oscar Munoz håper på minst 24 timer til i direktørstolen til United Airlines. Det skal være et problem. Twitter ser ikke ut som de har akseptert unnskyldningen. Som PR geniet Oscar Munoz er har han kommet med en beklagelse nummer 2, siden den første ikke virket. Eller den første beklagelsen var mer en fornærmelse enn beklagelse. Et PR geni oppdager sånt fort.

Det er heller ikke klart enda hvem som hadde rett og hvem som hadde feil. Noe som ikke kommer helt klart frem i videoen av hendelsen. Chicago politiet sier nemlig at legen fra Kentucky falt og skadet seg. Litt uheldig å falle og tryne så skikkelig mens du blir filmet. Politimannen som skal ha hjulpet legen fra Kentucky ble belønnet med umiddelbar ferie.

United Airlines direktør Oscar Munoz sitter dermed trygt i stolen sin de neste 12 timene. Men om han overlever 24 timer til, det tviler vi på. Et fall på 1 milliard dollar på børsen merkes. Et fall på $3,5 skaper også muligheter for folk som ønsker å tjene noen raske kroner. Når United Airlines faller $3,5 så lokker det nye kjøpere, og prisen er på vei opp igjen.

Å kødde med en lege er kanskje ikke det smarteste United Airlines direktør Oscar Munoz har gjort. Særlig ikke når en har hatt et hjerte transplantasjon. Kanskje hjerte er overbooket og blir kastet ut ved neste kontroll?

Kommentarer

kommentar