Dice med Battlefield 0

Kanskje DICE ikke har troen på Battlefield 1, men noe uvanlig er det uansett at de velger å annonsere neste spill i Battlefield serien før Battlefield 1 er kommet ut. Det blir Battlefield 0. Det ville ikke vært første gangen DICE gir ut noen de selv ikke holder mål. Patrick Bach i DICE innrømmet offentlig at Battlefield Bad Company 2 var dårlig. Han gikk så langt som å si han var flau over Bad Company 2.

Electronic Arts er kjent for å tyne penger ut av kundene sine med raske og uferdige oppfølgere. Over prisede DLC, Downloadable content, uten å tilføre spillene noe som helst av verdi. Det å lansere Battlefield 0 nå virker merkelig. Mange hadde regnet med at Battlefield 5 ble det neste spillet i serien, og heller ikke på en stund til.

I Battlefield 1 tok Dice oss med tilbake til første verdenskrig. I Battlefield 0 skal vi enda lengre tilbake. Nemlig helt tilbake til Steinalderen. Electronic arts er ikke sparsomme med løftene, som vanlig, i det nye Battlefield spillet. De har lovet masse nye våpen som ikke har blitt brukt tidligere i Battlefield serien. De nevner i fleng, stein, klubbe og…. Vell det var vell det egentlig. Så sant du ikke finner noe beinrester av tidligere offer. Da kan du bruke de som våpen også.Er du riktig heldig finner du levningene fra en hel familie inni noen av de mange grottene.

Noen vanntro mener hvis dette er tilfelle blir Battlefield 0 enda et Day 0 spill som f.eks Rust. Nå er ikke grafikken i Rust noe å rope hurra for. Så der tror jeg nok Dice kommer å få et overtak med sin Frostbite Engine. Vi får bare vente å se når neste Battlefield 0 trailer dukker opp.

Kommentarer

kommentar