Milliardærer krever mer skatt fra arbeiderklassen

I et overraskende utspill fra en gruppe milliardærer har det kommet frem et forslag om å kreve mer skatt fra de arbeiderklassen for å takle økende økonomisk ulikhet. Gruppen, som inkluderer noen av verdens rikeste personer, hevder at dette er den eneste måten å skape en rettferdig og rettferdig samfunn.

«Vi forstår at dette kan virke ulogisk for noen mennesker, men vi tror virkelig at mer beskatning av arbeiderklassen er den eneste måten å takle økende økonomisk ulikhet,» sa milliardær-talsmann Warren Crestfield». «Tross alt, hvis arbeiderklassen blir tvunget til å betale mer skatt, vil de ha mindre penger å bruke, og det vil tvinge dem til å jobbe hardere og være mer produktive. Det er vinn-vinn.»

Kritikere av forslaget har kalt det for en skandaløs og hjerteløs idé og argumenterer for at arbeiderklassen sliter nok med å få endene til å møtes, og at mer skatt vil gjøre livene deres enda vanskeligere. Noen har til og med kalt for en boikott av selskapene som eies av milliardærene som er involvert i forslaget.

Tross tilbakeslagene har milliardærene lovet å fortsette kampanjen sin for mer skatt fra arbeiderklassen. «Vi mener at vi har en ansvar for å bruke vår rikdom og innflytelse for å gjøre verden til et bedre sted,» sa Crestfield. «Og hvis det betyr å be arbeiderklassen om å ofre litt mer, så må det være slik.»

Kommentarer

kommentar