Best i test DAB radio for hjemmet og bilen din

Best i test DAB radio, her er det plenty å velge mellom. Med regjeringens vedtak med å slukke FM nettet er du nødt til å komme over på DAB hvis du vil forsette å høre radio. Det har du sikkert fått med deg etter hvert. Personlig er jeg drita lei av å høre om alt som har med DAB radio å gjøre.

Best i test DAB radio

Hva er best i test DAB radio? I hvert fall ikke en ordinær DAB radio. For det første er det vist DAB+ som gjelder nå, og med DAB radio vil du ikke få inn en ting når FM nettet er lagt dødt for riksdekkende kanaler.

Er du bekymret for at det blir stille i bilen når FM nettet dør ut? Da har du sannsynligvis ikke kone og barn. Du kan selvsagt montere en DAB+ adapter, så kan du ha en digital klump limt fast til dashbordet i bilen. Med ledninger som henger i veien og digital display som du kan krangle med. Eller du kan gjøre det på den dyre måten. Har du en nyere bil med integrert radio i dashbordet vil det koste en liten formue å bytte ut denne til fordel for en DAB+.

Folket slakter overgangen til DAB radio og stengingen av FM nettet. Likevel som vi er vandt med her i landet er det bare til å brette ned buksen og gjøre som vi får beskjed av våre “folkevalgte”. For mange blir det rett og slett jævlig dyrt å bytte.

Best i test DAB radio til bilen må rett og slett være mobiltelefonen din. Om du ikke har en førkrigsmodell uten mulighet for datatrafikk og bluetooth. Har du bluetooth og mulighet for å surfe på nettet har du alle verdens radiokanaler. Ikke bare de norske, men tilgang til alt i hele verden. Siden så mange som 50-70% ikke vil bytte, og finner ut av alle de kule kanalene som finnes, spår vi en kraftig nedgang for radiokanalene i Norge.

Beste teleselskap for nettradio

Best i test DAB radio teleselskap må være ICE. Av den enkle grunn at de er det eneste teleselskapet som voldtar lommeboken din ved overforbruk på mobildata. I stedet for å ta kraftig overpris for overforbruk, setter de ned hastigheten din til 64kb/s. Det er for lite til å surfe på YouTube med. Men nok til å høre på nettradio.

Så bare drit i hele radioen, skift abonnementet over til ICE og bruk mobilen i stedet for å gå for den svindelen som DAB+ er. Lykke til med DAB radio.

Kommentarer

kommentar